Kedves túrázók! A jelentkezési űrlap technikai okok miatt iOS alatt sajnos nem üzemel. Kérjük, hogy Windows/Android alatt jelentkezz vagy keress minket telefonon/emailben. Elnézést a kellemetlenségért!

Szűrés

Nagy Fátra trekking

Nagy-Fátra trekking hétvége

A Nagy-Fátra trekking első napján a lélegzetelállítóan vadregényes Diery-szurdokrendszer jellegzetességeit tárjuk fel. A második napon a Fátra bércei és gerince kerül reflektorfénybe. Utunkat hófehér mészkő kibukkanások, impozáns sziklafalak és látványos barlangok kísérik; haladásunkat helyenként láncok segítik. Ráadásként egy 13. századi várrommal emeljük a tétet.

A Budapesthez legközelebb fekvő magashegység vadregényes, szelíden hullámzó alhavasi jellegű gerincei ideális terepet nyújtanak az első magashegyi túrádhoz. 

Szállásunk Stefanova településen lesz, a túrához mindössze a hétvégét kell szabaddá tenned.

From 47.990 Ft
Chopok Gyömbér téli gerinctúra
Akciós

Chopok (2024 m) – Gyömbér (2043 m)- Téli két napos gerinctúra

Az Alacsony-Tátra nagyjából 270 km-re helyezkedik el Budapestről. Télen nagyon közkedvelt célpont túrasíelők és gyalogtúrázók körében is. Aki egy-két napos, de könnyedebb jellegű̋, technikai nehézségektől mentes trekkingre vágyik, annak ez a hegység remek választás. Tudni akarod, miért itt edzenek rosszabb időben az Everestet célzó hegymászók? Szeretnéd megtanulni az alapvető téli eszközök használatát? Szeretnéd magadévá tenni a lavina mentés alapvető fogásait? Ha ez mind érdekel és szeretnéd érinteni az Alacsony-Tátra két legmagasabb csúcsát is, akkor már meg is van a helyed a csapatban!

From 48.490 Ft 42.990 Ft