Kedves túrázók! A jelentkezési űrlap technikai okok miatt iOS alatt sajnos nem üzemel. Kérjük, hogy Windows/Android alatt jelentkezz vagy keress minket telefonon/emailben. Elnézést a kellemetlenségért!

Szűrés

Nyári magashegyi talpaló – Schneewinkelspitze (3016 m)

Amennyiben te is kilépnél a középhegységek megszokott világából és új magaslatokra törnél, de még nincs meg a megfelelő tudásod és tapasztalatod, akkor ez a program pont neked való. Az Alpok vonulatai mint mindig most is tökéletes terepet nyújtanak mindazoknak az  ismeretnek amire csak szükséged lehet a kezdéshez. Tanulj meg tudatosan pakolni, válogasd össze profin a felszerelésed és ruházatod! Vedd át te is a túrabakancsok teljes ABC-jét! A terepen meg fogod tanulni a helyes navigációs technikák alkalmazását és megismerkedsz a fontos eszközökkel is, ami a túrád tervezéséhez kell. Sor kerül a vészhelyzetek megoldására és a vész bivak építésre is.  A hétvége során betekintést nyersz az alapvető kötéltechnikák világába és a hasznos tudásra teszel szert a különböző karabínerek és egyéb eszközök vonatkozásában is. A gyakorló túra során pedig talán az első könnyű háromezres csúcsodra, a Schneewinkelspitze (3016 m) keresztjéhez is felállhatsz. A hétvégére elsősorban a teljesen kezdő magashegyjárókat várjuk, akiknek már van némi előélete akár a hazai középhegységek tekintetében. 

From 81.990 Ft
Extrém téli tábor - téli magashegyi túra

Extrém téli tábor

Sokan szeretnénk minél több ismerettel rendelkezni ahhoz, hogy önállóan is helyt tudjunk állni a zord magashegyi
környezetben. Legyen az egy 5000-6000-7000-8000-es expedíció, az alkalmazott technikák és ismeretek rendkívül
hasonlóak. Ebben a 4 napban megtanulhatod miként maradj talpon a kemény mínuszokban, ha sátrad menedékében
alszol, és havat olvasztva főzöd a mindennapi betevődet. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy elsajátítsd és jól
begyakorold azokat a technikákat, amelyek a Te és társaid biztonságát jelentősen emelik a keményebb szituációkban is.
Érdekel a gleccsermentés folyamata? Mindig is ki akartad próbálni, milyen kötélcsoportot összerakni és vezetni? Te akarsz lenni a csákány mestere? Akkor ezt a programot Neked találtuk ki!

From 99.990 Ft

Téli magashegyi talpaló

Az Ankogel csúcsa a maga 3252 m-es magasságával a hegycsoport névadója, annak ellenére, hogy nem ő a legkiemelkedőbb a szomszédok közül, ugyanis a Hochalmspitze némileg magasabbra nyúlik nála. A hegy és annak környéke kiváló terepet kínál a tanulni vágyó magashegyjárók számára, hogy elsajátítsák a megfelelő alapokat a biztonságos magashegyi túrázáshoz.

From 89.990 Ft