Kedves túrázók! A jelentkezési űrlap technikai okok miatt iOS alatt sajnos nem üzemel. Kérjük, hogy Windows/Android alatt jelentkezz vagy keress minket telefonon/emailben. Elnézést a kellemetlenségért!

Szűrés

Rax Via ferrata – kezdőknek

Mindig is érdekelt a vertikális világ, de még nem mertél belevágni egyedül?? Szeretnéd megismerni a via ferrata felszerelés heélyes használatát és egyre ügyesebbn mozogni a sodronyos falakon? Akkor ez a program pont neked való, hiszen ezen a túrán nem az lesz a legnagyobb kihívás, hogy miként tartsad magad kar izomból és hogy a fizikai határaidat súroljuk, Egy rendkívül könnyú, ám festői völgyben veheted végig a via ferrátázás ABC-jét. Sajátítsd el a prakitus és biztonságos technikákat, ismerd meg a felszerelést és közben gyönyörködj a tájban, túravezetőd vigyázó tekintete mellett.

From 21.990 Ft

Rax + Hohewand ferrata hétvége

Kapd fel sisakot és csattanjon a kantár a sodronyon!
Ezen a kiadós hétvégén átvesszük a via ferratázás ABC-jét, amihez lélegzetelállító panoráma társul. Amennyiben még csak szemezgettél ezzel a sporttal, vagy kipróbálnál más utakat is a határon kívül, úgy a legjobb helyen vagy. Kis csoportos túránkon átélheted a függőleges világ izgalmait. Töltsd az éjszakát a Rax Alpok különleges hangulatú völgyében, és hangolódj a másnapi nagyobb kihívásokra a Hohewand falain.

From 49.990 Ft