Multikaland az Allgäui-Alpokban

Multikaland az Allgäui-Alpokban

Részvételi díj

199.990 Ft

Egyéb költségek

70.000 Ft-tól

Legközelebbi indulás

2024-09-18

Max. létszám

16 fő (8 fő / túravezető)

Helyszín

Érdekelnek a különböző hegyi sportok, esetleg a víztől sem tart vissza semmi? Gyere velünk az Allgäu-i alpokba egy fantasztikus kalandokat kecsegtető 4 napra, ahol a multisportoké lesz a főszerep. Megismerkedsz a via ferrata csínjával-bínjával, részed lesz a kanyoningozás vad élményében és még egy magashegyi trekkingtúra is vár rád. Kapd fel sisakot és szakadj ki a mindennapok rohanásából egy kalandra, mely élményekkel és adrenalinnal tölt fel.

Az Allgäui-Alpok az Alpok egyik varázslatos és festői része, amely Németország északnyugati részén, valamint Ausztria nyugati határán terül el. Kiemelkedő csúcsai e területnek a Nebelhorn (2224m), a Großer Krottenkopf (2656m) és a Hochvogel (2592m), melyekre fantasztikus panoráma nyílik e területre.

A kanyoningozás, más néven canyoning, egy olyan szabadtéri kalandsport, amely magában foglalja a kanyonok felfedezését és leküzdését köteles biztosítás segítségével. A kanyoningozás során a résztvevők gyakran sziklamászás, ugrás, csúszás, úszás és kötéllel történő ereszkedés kombinációját használják, hogy áthaladjanak a természetes akadályokon, mint például vízesések, sziklák és mélyedések.

A túrát a törvényi szabályozásoknak megfelelően UIMLA hegyi túravezető és tiroli licensszel rendelkező kanyoning guide vezeti.