Wurmtaler Kopf (3225m) Téli havas kaland a Pitztalban

Wurmtaler Kopf (3225m) Téli havas kaland a Pitztalban

Részvételi díj

259.990 Ft

Egyéb költségek

5.000 Ft-tól

Legközelebbi indulás

2025-02-22

Max. létszám

10 fő (10 fő / túravezető)

Kategória

Helyszín

Csatlakozz hozzánk egy varázslatos téli kalandra, ahol hóval borított csúcsok, deres erdők és elbűvölő havas tájak várnak rád! Az elkövetkező 5 napban egy lenyűgöző téli túrán veszel részt, amelyet egy tapasztalt és UIMLA képesítéssel rendelkező túravezető vigyázó szeme mellett teljesíthetsz. Az útvonal magában foglal egy magasabb 3000 méteres csúcs meghódítását, valamint pár elbűvölő 2000 méteres csúcsot is, ahol a hó és a csend között érezheted magad teljesen elszigetelve.

A túravezető nemcsak a környezetet ismeri, hanem magas szintű szakértelemmel rendelkezik a hótalpas túrák terén is. UIMLA képesítése biztosítja, hogy minden résztvevő biztonságban érezze magát az út során, és élvezhesse a különleges téli tájakat. Emellett résztveszel egy alapszintű lavinamentési gyorstalpalón, így mindannyian felkészültek leszünk a váratlan események kezelésére.

Gyere velünk és fedezd fel a havas vidékek szépségeit, ahol a friss hó és a csend együttese egy varázslatos környezetet teremt. A hideg levegő és a ropogós hó a lábaid alatt, a napfény játéka a gleccserek tetején, és az elragadó kilátások mind-mind részei lesznek ennek a kihagyhatatlan téli kalandnak. Vágjunk neki együtt ennek az élményekben gazdag, hóval borított útnak, ahol minden nap újabb és újabb kalandokra számíthatsz!